maot logo
mail
MAGYAR AKUPUNKTÚRA ORVOSOK TÁRSASÁGA
Alapítva 1989
Kategóriák menü

Küldte mint - aug 14, 2013 -ban Kongresszus | 0 hozzászólás

Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága XXIV. Nemzeti Kongresszusa

Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága XXIV. Nemzeti Kongresszusa

2009. október 9-11.

MAOT XXIV. Nemzeti Kongresszusa
Tisztelt Kollégák, Barátok!
Ismét eljön az ősz,- mint mindig, – a Sheng ciklus szerinti “betakarítás periódusa”, amikor tapasztalatainkról, a szakmai fejlődésről, rendeleti módosításokról, nemzetközi hírekről, társszakmákról is beszélgethetünk oldottabb légkörben 3 napon át, illetve a kötött előadások keretében szakmai viták hevében.
Nagy feladatok megoldása után – a XIII. ICMART Világkongresszus megrendezése, valamint a III. Magyar-Kínai Orvostudományi Konferencia társrendezése Kínában, a Tangshani Egyetemen, most szeptemberben – ismét előre kell tekintenünk.
Figyelembevéve azt, hogy tagtársaink többsége más komplementer gyógymódot is gyakorol, ezúttal meghívtuk azon társaságok tagjait is előadással, amely ágakkal együtt alkalmazza tudását sok tagtársunk, arra számítva, hogy az egészséges párbeszéd folytatódik.
A tudományos szervezőbizottság egyik fontos célkitűzése, hogy a szakmánkat nem régóta gyakorló kollégákat is ösztönözze előadás megtartására. Az elmúlt 5 évben végzett kollégák által tartott legjobb előadás első szerzőjének ingyenes regisztrációt és társasági programokon történő részvételt biztosítunk a társaság 2010-es kongresszusán, ezzel is támogatva a fiatal kollegák előadásainak megjelenését.
Ezévben a szokásos tisztújítás is komoly etikai és szakmai felelősséget ró tagtársainkra, ezért szeretném kérni őket, hogy jelenlétükkel minél nagyobb létszámban tiszteljék meg az idei szakmai konferenciát és a Tisztújító közgyűlést.
Céljainkat, törekvéseinket méltányolja több egyetem is ma már nemcsak itthon, hanem külföldön is, nemzetközi hirnevünket sikerült ismételten növelni – ez maradhat a cél továbbra is.
A szakmai program mellett a rendezvény még kikapcsolódásra is lehetőséget kínál, fakultatív programok lehetőségével. Villány közelsége egy – az azt választók számára – kellemes szombat estét ígér mindannyiunk számára.
Tisztelt Kollégák, Barátok!
Folytassuk hát eddigi utunkat abban a meggyőződésben, hogy eddigi igyekezetünk talaján fejlődik tovább az a jövő, melyet elődeink elképzeltek ebben a szakmában.
Dr. Hegyi Gabriella,
elnök, MAOT

Letölthető anyagok:


maot_xxiv_ertesito.pdf
Leírás (.pdf)
maot_xxiv_reglap.pdf
Regisztrációs lap (.pdf)maot_xxiv_kongresszus.pdf
Program (.pdf)