maot logo
mail
MAGYAR AKUPUNKTÚRA ORVOSOK TÁRSASÁGA
Alapítva 1989
Kategóriák menü

Küldte mint - máj 31, 2017 -ban Hírlevél |

HÍRLEVÉL június – 32. Kongresszus – FONTOS INFORMÁCIÓK!

HÍRLEVÉL június – 32. Kongresszus – FONTOS INFORMÁCIÓK!

Kedves Kollégák, Barátaink!

A tavaly szeptemberi nagy sikerű ECIM nemzetközi konferencia után, a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága (MAOT) 2017. szeptember 9-10-én Pécsett tartja 32. kongresszusát, nemzetközi részvétellel. A környező országokból meghívtuk a szakmai társaságokat és kollégákat, akik angol nyelvű előadásokat tartanak. Természetesen magyar szekció is lesz, lehet készülni előadásokkal és speciális workshop-okkal is (lásd lentebb; Tudományos Információk).

A Pécsi Tudományegyetem idén ünnepli fennállásának 650. évfordulóját, ezen ünnepi rendezvény is méltóan tiszteleg a több száz éves múlttal rendelkező intézmény előtt. A PTE programsorozatának kiemelt helyén szerepel a MAOT 32. kongresszusa, ezért is közös a szervezés az egyetem TCM Konfuciusz Intézetével. A helyszín a TUDÁSHÁZ lesz, mely sok parkolóhellyel rendelkezik (lásd lentebb; Szervezési Információk).

Az egyetemnek köszönhetően a részvételi díjak, az étkezési költségek és a szombat esti vacsora is támogatott!

 

FONTOS;

A probléma a szállásokkal lesz, mert egész évben és különösen szeptemberben rekord mennyiségű nemzetközi, tudományos, kulturális és közösségi rendezvény lesz Pécsett, aki idejében nem foglal szállást az csak a kongresszus helyszínétől igen távol, vagy egyáltalán nem talál szabad szobát. A Szervezési Információk – ban feltüntettünk szállodákat a kongresszus közelében, de a szállás foglalásról mindenkinek önállóan kell gondoskodni, lehetőleg már most!

A MAOT lefoglalt 16 szobát szombat estére a MTA Székházában, ha valaki igényli a Bakos Nóránál jelezze, illetve azt is, ha a péntek éjszakára is igényt tart!

 

A KONGRESSZUS FŐOLDALA;

Magyar Akupunktúra Orvosok Társasága – XXXII. Kongresszus

A Pécsi Tudomány Egyetem Egészségtudományi kar Dietetikai és Komplementer Medicina tanszék, a PTE Egészségtudományi kar Hagyományos Kínai Orvoslás Konfuciusz intézete és a MAOT társ-szervezésében

 

„ONE BELT-ONE ROAD”

„TRADITIONAL CHINESE MEDICINE IN THE INTERNATIONAL PRACTICE”

PÉCS – MAOT 32.

2017. szeptember 9-10.

www.maot.hu

facebook

 

Köszöntő

Szervezési információk

Tudományos információ

On-line regisztráció 

 

 

 

Viszontlátásra Pécsett!

 

 

Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD.
MAOT elnök
Dr. Csiszár Róbert
MAOT főtitkár