maot logo
mail
MAGYAR AKUPUNKTÚRA ORVOSOK TÁRSASÁGA
Alapítva 1989
Kategóriák menü

Küldte mint - okt 12, 2015 -ban Hírek |

Magyar Orvostudományi Napok 2015 nov. 5-6

Magyar Orvostudományi Napok 2015 nov. 5-6

Tisztelt Elnök Asszony, tisztelt Főtitkár Úr!

Az előző Szövetségi Tanácsülés alkalmával határozat született a Magyar Orvostudományi Napok szervezésével, megrendezésével kapcsolatban.  Az eddigi munka eredményeként elkészült a két napos továbbképző rendezvény programja, amelyet  az OFTEX rendszerben 12 ponttal ismertek el. A továbbképző program célcsoportja:  háziorvosok, belgyógyászok, sebészek, tüdőgyógyászok, gerontológusok.

A programon való részvételt azzal is támogatjuk, hogy a három egyetemi városból ingyenes busztranszfert biztosítunk a résztvevőknek. Részletek a jelentkezési lapon találhatók.

A rendezvény a Magyar Tudomány Ünnepe programsorozathoz csatlakozik ,  a jelentkezés a www.motesz.hu  és www.mon.kmcongress.com honlapon keresztül lehetséges.

Kérjük, szíveskedjék a rendezvényről társasága tagjait tájékoztatni. A program a csatolmányban olvasható. Örömmel fogadnánk, ha  a rendezvényre vonatkozó információkat megjelentetnék a Társaság honlapján és a továbbképző programban érintett, érdekelt szakmák képviselői minél nagyobb számban vennének részt a november 5-6-i Magyar Orvostudományi Napok-on.

Tisztelettel:

Dr. Koplányi Mária

irodavezető

MOTESZ  1083 Budapest Szigony u. 43.

312-3807 / 70-408-0814

koplanyi@motesz.hu    www.motesz.hu